VIT BLEND – EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Lisa, de schrijver van de komende bloggen bij Vitblend. Ik ben gedreven, zorgzaam, houd van structuur en kijk graag misdaad,- en ziekenhuisseries. Daarnaast ben ik graag bezig met sport en persoonlijke ontwikkeling en houd ik van koffietjes drinken en taart eten.

Wat zakelijke informatie over mij. Sinds 2014 mag ik mij diëtist noemen. En sinds 2015 begeleid ik mensen in hun proces naar een gezondere leefstijl. Sinds 2022 heb ik mijn pakket compleet gemaakt en mag ik mij ook gecertificeerd Personal Trainer noemen.

Naast part time werken als ziekenhuis diëtist, heb ik een eigen coachpraktijk gericht op verstoord eetgedrag en eetstoornissen.

Vitblend blogs

In mijn werk als diëtist, coach en personal trainer heb ik veel mensen mogen helpen naar een gezondere leefstijl. Een gezonde leefstijl biedt jouw de mogelijkheid het leven te leven zoals jij dit het liefste doet. Je fit voelen en energiek de dag doorkomen om volledig te kunnen genieten, plezier te ervaren en geluk te mogen voelen.

Naast het delen van informatie over voeding en beweging, hoop ik jullie mee te nemen in mijn visie op verandering van leefstijl en gedrag. Zodat jij optimaal jouw leven kan leven.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *